Klubmodul henter siden
Sommertræningslejr i DK (Asnæs/Vig)
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
SSK Vandpolo sommertræningslejr i Asnæs &Vig
fra søndag den 1. august til og med søndag den 8. august 2021.
i Svømmehallen i Asnæs &Vig.
(tidl. Dragsholm Idrætscenter).

Adressen er: Hallerne i Asnæs, Teglværkskrogen 4, 4550 Asnæs. Tlf.nr. 5965 1032.
Vi mødes i Asnæs Svømmehal søndag aften kl. 19.00. Der er mulighed for fælles kørsel fra Kasper på Rugvænget 3, 4200 Slagelse&nbspkl. 18.00, så vi kan få fyldt bilerne op - behov herfor angives ved tilmelding på eventen.
Deltagerne skal afhentes igen søndag den 8. august kl. ca. 17.00 for ved Hallerne i Asnæs. (Evt. fælleskørsel til Slagelse – dette aftales individuelt og der gives besked til trænerne).
Træningen danner optakt til efterårets Danske Mesterskaber i U11, U13, U15 og U17/19, og forhåbentlig deltagelse i andre turneringer i efteråret. Det er vigtigt så mange som muligt deltager!!!
Der vil blive træning minimum to gange dagligt og den deles op i to grupper: 8 til 12 år (piger dog ca. 13 år) og 13 år og op. Er der stor tilslutning, vil træningen blive yderligere opdelt efter alder - helt nye spillere opfordres også til at tilmelde sig.
Fra tidligere år ved vi, at der også bliver mulighed for yderligere træningsaktiviteter i centrets sportshal imellem trænings passene, da idrætshallen har badmintonbaner, fodbold, klatrevæg m.m. – så husk eventuelle redskaber hertil. Sidste år var der også mulighed for bordtennis – så husk bolde/bat.
Til dem der er interesseret, vil der være rig mulighed for løbetræning.
Til opholdet skal følgende medbringes:
&nbsp- Sovepose og underlag, inden- og udendørs træningstøj/sko, mindst 3 håndklæder, 2 par badebukser m.v.
Maden sørger vi selv for i fællesskab. I skal derfor hjælpe til i køkkenet. Skulle forældre og søskende ønske at besøge os, skal de være velkommende. Kontakt os for en sikkerheds skyld, inden i kommer, så I er sikre på, at vi er ”hjemme” og ikke ude og rende.&nbspKan man ikke deltage alle dagene, er det helt i orden, men det er klart en fordel at møde op fra starten. Dem der kan alle dage - og tilmelder sig den fulde pakke - vil der være inkluderede en heldagstur til Sommerland Sjælland om fredagen. 
Egenbetalingen er 1.500 kr. for træningslejren inkl. en endagstur i Sommerland Sjælland, om muligt.
Trænere: Navne på trænere oplyses senere.
Træningslejr i sommerferien er for alle U-spillere, også helt nye. Vi kører søndag den 1. august kl. 18.00, og slutter i Asnæs svømmehal søndag kl. ca. 17.00, hvor deltagerne skal afhentes. Er der spørgsmål, så kontakt trænere og ledere, eller Ole Løgsted på 2346 0781.

Links til COVID-19 retningslinjer for SommerCamps og vandsportens CORONA-regler - klik på link for at downloade/læse retningslinjerne.


&nbspDer tages forbehold for ændringer bl.a. pga. COVID-19 m.m.

God sommer til alle

De bedste vandpolohilsner
Poloudvalget 
Tilmeldte
3 /35
Tilmeldingsfrist
23.05.2021
Tidspunkt
01.08.2021 kl. 19.00 - 08.08.2021 kl. 20.30
Sted
Asnæs svømmehal & Vig svømmehal
Kan køre der op - pladser ud over chaufføren?*:
Kan komme forbi en af dagene med kage :-)*:
Har mulighed for at hjælp en aften med opsyn :-)*:
Pris
1500,00 kr.

Kalender

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliqvoluptua.

Se hele kalenderen

Slagelse Svømmeklub Vandpoloafdeling

Kontaktoplysninger
Pernille Tlf. 60 52 45 67
Camilla Tlf. 40 48 05 63

Email

olepolo@c.dk